dijous, 10 de febrer del 2011

La recepta del febrer

Al taller de cuina d'aquest mes, els participants han cuinat un plat d'origen algerià, la vedella amb fruits secs dolços.

Els ingredients:
Panses, cireres seques, mantega, vedella, pomes, un vas d'aigua, canyella en pols i sucre.

Temps:
30 minuts

Nivell de dificultat:
Fàcil

L'Elaboració:
En una olla hem de posar un parell de cullerades de mantega i la vedella que s'anirà fent a foc lent, després afegirem les panses, canyella en pols, sucre, cireres seques, un vas i mig d'aigua i un parell de pomes tallades en daus grans. El secret d'aquesta recepta està en la dolçor, aquest plat destaca pel contrast de la carn de vedella calenta amb la dolçor que li dona el sucre i els fruits secs i la poma.

La quantitat de sucre serà la que li agradi al consumidor. Qui diu que els dolços només són pels postres?


Bon Profit!





1 comentari: