dimecres, 9 de febrer del 2011

Decàleg La Meva Escala

El Pla de Millora del Centre Històric i el  Pla de Millora de la Mariola juntament amb el Servei Municipal de Mediació Social i Comunitària van realitzar i editar un decàleg de veïns en el que s'exposen 10 normes bàsiques de bona convivència dins les comunitats de veïns.

Amb aquest decàleg es preten conscienciar i fomentar la necessitat d'una bona convivència entre les comunitats a partir del respecte mutu.
Aquestes normes de convivència estan editades en varis idiomes i les podeu consultar al decàleg La Meva Escala a través d'aquest enllaç.



Les mediadores del Servei de Mediació Social i Comunitària de l'Ajuntament de Lleida han realitzat diferents sessions i xerrades a diferents associacions de veïns per a fomentar la bona convivència en les comunitats i resoldre tots aquells dubtes que els assistents puguin tenir.
Demà dijous a les 10:00h es realitzarà una sortida amb els alumnes del taller Parlem en català! al servei de Mediació per tal de donar a conèixer aquest servei i les recomanacions exposades al decàleg La Meva Escala per a la bona convivència amb els veïns.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada