dimarts, 26 d’octubre del 2010

Inclusió social i laboral de joves

Des del Pla de Millora del Centre Històric i del Pla de Millora del barri de la Mariola s’està realitzant dues accions emmarcades dins l'actuació social d'inclusió de joves.

Per una banda, la primera acció es tracta d'un primer curs de pintura dirigit a un grup de 4 nois i noies d’entre 16 i 25 anys. En aquest curs, els alumnes reben formació teòrica sobre la pintura i sobre habilitats socials i una formació pràctica de dos mesos en la qual es pintaran comunitats d’escales de Centre Històric.

Per altra banda, també s'està duent un projecte innovador de pràctica professional dirigit a 4 joves d'entre 17 i 21 anys. Durant aquest mes d'octubre estan reben una formació sobre habilitats socials i una formació específica sobre el lloc de treball en el qual, d'acord amb els seus interessos, seran inserits i contractats en una durada de 4 mesos en quatre empreses que han confiat en aquest projecte. L'objectiu d'aquest projecte innovador és el de donar una primera oportunitat laboral a aquests joves.

Tan en el curs de pintura com en el projecte innovador de pràctica professional, els joves reben, a més a més, una orientació, assessorament i acompanyament laboral i formatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada