dilluns, 25 de juliol del 2011

Nova plaça del Dipòsit

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la inauguració de la nova plaça del Dipòsit i el carrer Múrcia, després d’emprendre una actuació d’una remodelació integral per convertir-se en una nova porta d’accés al Centre Històric. L’objectiu principal de la millora de la zona de la plaça del Dipòsit, que s’ha inclòs dins del Pla de Barris, ha estat la reordenació dels elements que hi havia fins ara en aquest espai, així com prioritzar-lo per a l’ús dels vianants i deixar la zona de l’històric dipòsit de l’aigua lliure d’obstacles. El carrer Múrcia s’ha reurbanitzat amb les voreres i la calçada al mateix nivell.

L’alcalde de Lleida ha destacat els elements històrics de la plaça, amb l’antic dipòsit que abastia les fonts de la ciutat, i la connexió que s’hi ha fet amb la reurbanització dels carrers del voltant, dotant la zona d’unes noves perspectives. En els parlaments, l'alcade ha desitjat que la plaça sigui un espai de convivència per a tothom i ha assegurat que "el futur és aquest Centre Històric de la ciutat". 


El paer en cap ha remarcat els components educatius, socials i de foment de l’ocupació que tenen els Plans de Barris i que això es complementa amb entorns urbans de qualitat.


Veure noticia ampliada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada