diumenge, 7 de novembre del 2010

Gran èxit del Lipdub de la Mariola

La benvinguda al barri
Per fi dissabte es va realitzar la gravació del tan esperat Lipdub de la Mariola. Més de 500 persones es van mobilitzar per fer del lipdub una realitat.

Podeu veure les següents notícies que parlen d'aquesta iniciativa social del Pla de Millora del barri de la Mariola.

 

Últims assajos abans de la gravació


Us seguirem informant sobre l'estrena.

                                                 
Gràcies a tots els qui ho heu fet possible!!
 




4 comentaris:

  1. Gràcies a vosaltres, ha estat una experiència fantàstica i esperem tornar-ne a compartir una altra com aquesta ben aviat. Sou uns grans professionals

    ResponElimina
  2. La verdad que fue estupendo, lo pasamos bien aunque tuvimos que esperar un buen rato para la gravación, algunos ensayábamos para ir aprovechando el tiempo. También estuvo muy bien la animación que había para los críos, ya sabemos que ellos són más inquietos, por lo que muy buena idea tener allí los payasos y el banyetes para mantenerlos distraídos.
    Nos avisaréis cuando el vídeo esté apunto para ser visto, verdad?
    Hasta pronto

    ResponElimina
  3. Gràcies a vosaltres per haver portat el projecte a bona fi. Nosaltres vam gaudir molt i vam estar contents de veure un barri tant participatiu i d'aportar el nostre granet d'arena (de l'Alt Camp).

    Enric i Anna

    ResponElimina
  4. Gràcies pels vostres comentaris. Ens alegrem que hagueu participat i gaudit d'aquesta iniciativa social. Us seguirem informant de les novetats del lipdup i de la resta d'activitats del Pla de Barris.

    ResponElimina